Mit tartalmaz az ajándékcsomag?Eredeti tanúsítvány
Egy 41x31 cm nagyságú tanúsítványt kitöltünk az Ön által megadott névvel és dátummal. Feltüntetjük a választott csillag koordinátáit, és az ajándékozó nevét – külön kívánságra.
A hitelesített tanúsítvány aranyszegélyű, barna fakeretbe kerül.

 

 Kis emlékkönyvkiskönyv
Az 5x7 és fél cm-es bársonykötésű könyvecskét mi „kozmikus igazolványak” hívjuk, amit a megajándékozott mindig magánál tarthat mintegy emlékkönyvecskét, hogy ő immár csillagnév tulajdonos. Emlékeztetve őt arra is, ki írta nevét az égre.

 

magyar tanusítvány

 

Magyar nyelvű tanúsítvány
Az eredeti, angol nyelvű tanúsítvány magyar fordítása kézzel merített papíron, díszborítékban.

  

Csillagtérkép
Az A3-as méretű csillagtérkép, amelyen az Ön csillagának pozícióját külön megjelöljük. Ezenkívül megtalálja itt csillagának minden koordinátáját, valamint fényerősségét és a NASA Hubble Csillagkatalógusában található referenciaszámot.

 

 

 

Your Place in the Cosmos
Helyünk a világegyetemben

Egy csillagászatról szóló füzet, amelynek szerzője Dr. James Richard, az Astronomical Foundation igazgatója. A magyar nyelvű változat szakmai lektora Zombori Ottó, az Uránia Csillagvizsgáló ny. igazgatója.

 

 

  


nem a csomag része:

A csillagok adatait és az új neveket az Amerikai Egyesült Államok-beli székhelyünkön listába gyűjtik, és három-négy évente a

YOUR PLACE IN THE COSMOS

HELYÜNK A VILÁGEGYETEMBEN

című katalógusban hozzák nyilvánosságra. A IX. kötet 2013 novemberében jelent meg. A kiadvány ismerteti a csillagképek rövid eredettörténetét, és a 2007 júliusa után adott csillagneveket a világ minden tájáról. A VI. kötet (megjelent 2003-ban) volt az első, amely már tartalmazott Magyarországon jegyzett csillagneveket is.

A csillagneveket csak az International Star Registry jelenteti meg időről időre egy ilyen szép és impozáns kiadványban.
2017-re várjuk a X. kötetet!


Csillagregisztráció